Karate

Goju-ryu (“school of Goju” ) is een traditionele Japanse karatestijl. Gojukai is een van de organisaties die vanuit Japan het Goju-Ryu hebben doorontwikkeld en wereldwijd verspreid.

Binnen onze organisatie staat respect voor elkaar en met plezier sporten voorop. Karate is een complete training voor, maar ook bewuster omgaan met het lichaam. Karateka’s zijn binnen afzienbare tijd meer gefocust, staan beter in evenwicht en hebben een sneller reactievermogen. Het beoefenen van karate stimuleert bovendien de ontwikkeling van zelfbeheersing, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Training

Het ‘sparren’ waar veel mensen karate mee associëren, is slechts één onderdeel van een uitgebreid programma. Karate is een zelfverdedigingssport en Shihan Bruinhof zet zich dan ook in om karateka’s fysiek en mentaal weerbaarder te maken. Hij geeft les aan kinderen, tieners, volwassenen en ouderen en past zijn lessen daarop aan. In de jeugdlessen werkt hij bijvoorbeeld met oefeningen in spelvorm. Goju-Ryu Karate is er voor iedereen, op elk niveau.

Tip: Een vrijblijvende proefles meedoen is altijd mogelijk.

Advertentie