Doyo Defence

Doyo Defence is een doorlopende fysieke en mentale weerbaarheidstraining, speciaal opgezet voor twee leeftijdsgroepen jongens en meiden: 8 t/m 12 jaar en 12 t/m 16 jaar. Trainer Laura de Kroo begeleidt deze twee groepen Doyo Defence iedere dinsdag (vanaf 6 maart 2018) in de grote sportzaal aan de Kruidentuin 6 in Barendrecht.

Doel van Doyo Defence
Het doel is meer zelfvertrouwen krijgen, grenzen aan kunnen geven en eigen keuzes leren maken. Thema’s zijn o.a.: stevig staan, lichaamstaal, grenzen ervaren, een eigen mening vormen, trots en intuïtie. Deelnemers leren om te gaan met agressie en oefenen met fysieke zelfverdediging. De jongeren ontdekken hun kwaliteiten en leren met begrip, respect en gevoel om te gaan met zichzelf en de mensen om hen heen. Doyo Defence is psychofysiek: deelnemers leren door te bewegen en te ervaren.

Deelnemers:
– leren omgaan met pesten en groepsdruk
– leren in zichzelf te geloven
– leren op hun intuïtie te vertrouwen
– hebben zelfvertrouwen en stralen dat uit
– geven hun grenzen aan
– kennen zichzelf en hun kwaliteiten
– weten een mening te vormen
– komen op een goede manier voor zichzelf op
– zijn trots op zichzelf

Praktisch
De les voor basisschooljeugd is dinsdag van 15.30 tot 16.30 uur, voor middelbare schooljeugd van 16.30 tot 17.30 uur, op schoolvakanties uitgezonderd. De contributie bedraagt 25,- per maand. Uiteraard kun je eerst twee gratis proeflessen meedoen! Wil je meer informatie ontvangen? Stuur een mailtje met naam en leeftijd naar info@karatebarendrecht.nl. Doyo Defence is een samenwerking met Doyo Trainingen.