Zelfverdediging voor vrouwen

Na de meivakantie organiseren we in samenwerking met Doyo Trainingen een cursus Zelfverdediging voor Vrouwen in Barendrecht. Trainer Laura helpt je op een goede manier voor jezelf op te komen en je grenzen aan te geven. Samen werken jullie aan het vergroten van je zelfvertrouwen, houding, intuïtie én kennis van bevrijdingstechnieken. De cursus omvat een mentaal en fysiek gedeelte, die je weerbaarheid integraal verbeteren. Je voelt je sterker en durft je eigen weg te gaan.

Waar gaan we mee aan de slag?
In 7 weken tijd werken we actief aan efficiënte zelfverdedigingstechnieken, maar leren we ook duidelijke grenzen aan te geven, voor jezelf op te komen en je eigen weg te gaan. Daarmee werken we ook aan de mentale weerbaarheid. We ervaren wat onze intuïtie eigenlijk is en bespreken het belang daarnaar luisteren. We leren grenzen te ervaren, duidelijk ‘nee’ te zeggen en de juiste houding daarbij aan te nemen. Trainer Laura de Kroo staat je bij in het ontdekken van je eigen kwaliteiten en leert je met begrip, respect en gevoel om te gaan met jezelf en duidelijk te zijn naar de mensen om je heen. Er is bovendien ruimschoots de gelegenheid vragen te stellen en voorbeelden aan te dragen.

Aan het einde van de cursus:
– vertrouw je op je intuïtie
– heb je zelfvertrouwen en straal je dat uit
– geef je duidelijk je grenzen aan
– ken je jezelf en je kwaliteiten beter dan daarvoor
– kom je op een goede en respectvolle manier voor jezelf op
– heb je een goede houding en gebruik je je stem goed
– kun je je fysiek verdedigen in bedreigende situaties
– weet je hoe te reageren op (seksuele) intimidatie
– voel je je veilig op straat
– ben je sterker en weet je wat je waard bent

Praktische info
De cursus duurt zeven weken.
Tijd: Vanaf 8 mei iedere dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur
Locatie: Kruidentuin 6, in Barendrecht
Kosten: 125,- incl. BTW. De cursus gaat door bij minimaal acht deelnemers. Deelnemers kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier onder het bericht op de website van Doyo Trainingen, de factuur ontvang je vervolgens per mail.

Extra
– Deelnemers kunnen optioneel een maand gratis trainen bij onze (er zijn meerdere lestijden mogelijk.)
– Bij voldoende animo is het mogelijk aansluitend een doorlopend trainingsuur op te zetten voor vrouwen om te blijven oefenen met zelfverdedigingstechnieken en sterker te worden (mentaal en fysiek).