Waarom Buroin?

Buroin is een actieve en betrokken club in Barendrecht. We verzorgen karate voor jong en oud en bieden begeleiding op maat. Je kunt rekenen op een goed pedagogisch en veilig sportklimaat. Naast de reguliere lessen geven we clinics op scholen en in samenwerking met de buurtsportcoaches ook aan speciale doelgroepen.

Ervaren leermeester
Erik Bruinhof is van 1982 tot 2015 non-stop actief geweest binnen het Yamaguchi Gojukai Karate-do en geeft karateles sinds 1995.

Laagdrempeligheid
De drempel om mee te doen aan de verschillende lessen is niet hoog. Deelnemers kunnen zich op hun eigen tempo de lesstof eigen maken. Zo kan elke karateka op eigen fysieke kracht optimaal sportplezier beleven.

Weinig blessure-gevoelig
Door de ontspannen manier van trainen met en niet tegen elkaar en wederzijds respect is er vrijwel geen sprake van blessures. Het lesprogramma binnen Buroin is ideaal voor mensen die na langere tijd zonder sporten weer fit en soepel willen worden.

Samenwerking met andere scholen
Buroin werkt veel samen met andere bevriende scholen in de regio. Samen met Karate Moerdijk verzorgen we lessen op een jaarlijks jeugdkamp en draaien we wedstrijdjes.

Proefles
Kom gerust een keertje langs in de les! Je kunt dan ook gelijk een vrijblijvende proefles meedoen. Heb je een vraag? Mail ons via info@karatebarendrecht.nl.

Advertentie